Ново Популарно Промоција
Лежај Корлеоне тип Ц
Лежај Корлеоне тип Ц
Лежај Корлеоне тип Ц
Лежај Корлеоне тип Ц

Лежај Корлеоне тип Ц

Цена: 39.070 ден

Тапациран лежај со душек од џебно јадро, каса за складирање и дрвени ногарки

Димензии

Опис на производот

  • Тапациран лежај со душек од џебно јадро и каса за складирање 
  • Достапни димензии: 200 x 140, 200 х 160 цм
  • Достапни дезени: крем, сиво и лила

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.