Популарно
Лежај Фокс

Лежај Фокс

Цена: 18.900 ден

Тапациран лежај со латофлекс летвички и каса за складирање

Димензии

Опис на производот

  • Тапациран лежај со латофлекс летвички и каса за складирање
  • Достапни димензии: 200 х 160, 200 х 180 цм
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.