Популарно
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ
Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ

Ормар Фортуна Ф2 ПОЛ

Цена: 10.780 ден

Ширина (cm): 100 Длабочина (cm): 52 Висина (cm): 222 Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 100
Длабочина (cm): 52
Висина (cm): 222
Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.