Ново Популарно
Нумеро витрина 1В
Нумеро витрина 1В
Нумеро витрина 1В
Нумеро витрина 1В
Нумеро витрина 1В
Нумеро витрина 1В

Нумеро витрина 1В

Цена: 8.490 ден

Димензии: 40 x 42 x 218 цм

Опис на производот

 

Ширина (cm): 40
Должина (cm): 42
Висина (cm): 218
Достапни дезени снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.