Ново
Нумеро комода 2Ф ниша
Нумеро комода 2Ф ниша
Нумеро комода 2Ф ниша
Нумеро комода 2Ф ниша
Нумеро комода 2Ф ниша
Нумеро комода 2Ф ниша

Нумеро комода 2Ф ниша

Цена: 4.550 ден

Димензии: 40 x 42 x 60 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 40
Длабочина (cm): 42
Висина (cm): 60
Достапни дезени снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.