Ново Популарно
Кревет на кат Нумеро

Кревет на кат Нумеро

Цена: 23.460 ден

Димензии: 102 x 205 x 175 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 102
Длабочина (cm): 205
Висина (cm): 175
Достапни дезени снежен храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.