Популарно
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало
Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало

Елемент за претсобје Аполон ПА3 огледало

Цена: 2.530 ден

Димензии: 50 х 2 х 113 цм

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 50
Длабочина (cm): 2
Висина (cm): 113
Достапни дезени бело, храст, снежен храст и артисан храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.