Популарно
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода
Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода

Елемент за претсобје Аполон ПА3 Комода

Цена: 4.210 ден

Ширина (cm): 50 Длабочина (cm): 37 Висина (cm): 95 Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 50
Длабочина (cm): 37
Висина (cm): 95
Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.