Популарно
Елемент за претсобје Аполон ПА2
Елемент за претсобје Аполон ПА2
Елемент за претсобје Аполон ПА2
Елемент за претсобје Аполон ПА2
Елемент за претсобје Аполон ПА2
Елемент за претсобје Аполон ПА2

Елемент за претсобје Аполон ПА2

Цена: 3.730 ден

Ширина (cm): 50 Длабочина (cm): 37 Висина (cm): 209 Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Дезен

Опис на производот

Ширина (cm): 50
Длабочина (cm): 37
Висина (cm): 209
Достапни дезени бело, храст, снежен храст и темен орев

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.