Промоција
Душек Краун
Душек Краун
Душек Краун

Душек Краун

Цена: Нема цена

Можност за изработка по димензии.Составен од хипоалергена навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, која се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компресија. Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да имате поудобен сон на тој начин што рамномерно го ра...

Опис на производот

Можност за изработка по димензии.

Составен од хипоалергена навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, која се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компресија. Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да имате поудобен сон на тој начин што рамномерно го распоредуваат притисокот по целата должина на душекот додека Вие спиете. Со дополнителен слој ХР пена заради удобност, Crown душеците се дизајнирани со префинета елеганција и класичен раскош.

Системот со Херкул жичено јадро е опремен со двојно повеќе пружини отколку другите душеци,т.е со 180 Херкул јадра на метар квадратен. Душекот е изработен на таков начин што овозможува проток на воздух. Тежината од телото рамномерно се распределува по должината на душекот, а притисокот што душекот го создава врз телото се намалува. Колку е поголем бројот на пружини во душекот, толку поголем број од нив доаѓаат во контакт со телото и му даваат идеална анатомска и ортопедска потпора во секоја позиција. Тој има подолг век на траење од другите душеци.

Овој душек, поради поголемиот број пружини, може да трпи секакви видови притисоци од телото.

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.