Промоција
Душек Голден АЈ
Душек Голден АЈ
Душек Голден АЈ

Душек Голден АЈ

Цена: Нема цена

Можност за изработка по димензии.Составен од хипоалергена, навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, а уникатната латекс пена ја насетува тежината на Вашето тело, се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компресија.Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да имате поудобен сон на тој начин што рамномерно го распоредуваат притисокот по целата должина на душекот додека Вие спиете. Исто така, му даваат потпора на секој дел од телото, а пената одоздола, која е комбинација од 2cm дебел латекс и 1cm дебел латекс и кокосови влакна, го отстранува притисокот благодарение на нејзината еластичност. Ја намалуваат потребата од превртување. Ја отстрануваат болката во мускулите.Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Благодарение на структурата која е поделена на 7 анатомски зони, т.е. 7 различни нивоа на тврдост, Вашиот душек се приспособува на 7 различни зони на телото и со тоа помага да се одржува нормалниот крвен притисок и се намалува бројот на превртувања во текот на спиењето.

Опис на производот

Можност за изработка по димензии.

Составен од хипоалергена, навлака, отпорна на прашински грини која овозможува проток на воздух, а уникатната латекс пена ја насетува тежината на Вашето тело, се приспособува на Вашите контури и притоа не создава компресија.

Душеците изработени од латекс Ви овозможуваат да имате поудобен сон на тој начин што рамномерно го распоредуваат притисокот по целата должина на душекот додека Вие спиете. Исто така, му даваат потпора на секој дел од телото, а пената одоздола, која е комбинација од 2cm дебел латекс и 1cm дебел латекс и кокосови влакна, го отстранува притисокот благодарение на нејзината еластичност. Ја намалуваат потребата од превртување. Ја отстрануваат болката во мускулите.

Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Благодарение на структурата која е поделена на 7 анатомски зони, т.е. 7 различни нивоа на тврдост, Вашиот душек се приспособува на 7 различни зони на телото и со тоа помага да се одржува нормалниот крвен притисок и се намалува бројот на превртувања во текот на спиењето.

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.