Популарно
Француски лежај Елеганс
Француски лежај Елеганс
Француски лежај Елеганс

Француски лежај Елеганс

Цена: 26.900 ден

Тапациран лежај со душек од џебно јадро и каса за складирање

Опис на производот

  • Тапациран лежај со душек од џебно јадро и каса за складирање 
  • Достапни димензии: 200 x 160 цм
  • Достапни дезени: крем и сиво

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.