social image

Осветлување за дневна соба

Осветлувањето претставува многу важен детал во секој дом. Постојат три основни типа на осветлување кои се применуваат заедно: општо, наменско и акцентирано. Доброто осветлување ги комбинира сите три вида.

Прочитај повеќе

Совети за уредување на детската соба

Детските соби се мултифункционален простор во кој треба да обезбедите добри услови за спиење и одмор, но и за учење и играње.

Прочитај повеќе