social image

Како да го одберете вистинкиот тросед за Вас?

Во модерното време троседот се користи за многу повеќе работи, освен за одмор на нозете и опуштање во текот на денот. Затоа е важно да се избере вистинскиот.

Прочитај повеќе

Мала дневна соба: шест бои кои визуелно ќе го зголемат просторот

Декорирањето на мал ентериер е голем предизвик. Ако уредувате мала дневна соба и не знаете од каде да започнете, дизајнерите на ентериер советуваат најпрво да се фокусирате на визуелно зголемување на просторот.

Прочитај повеќе

Како да го извлечете максимумот од вашата мала кујна?

Сите сонуваме за идеална голема кујна со раскошен остров во средина, многу слободен простор и простор за складирање, но честопати реалноста е целосно спротивна на нашите очекувања.

Прочитај повеќе