social image
Препорачано

Како да го подобрите домот

Вашиот дом треба да биде Ваша оаза за уживање. Ние Ви предлагаме неколку начини на кои ќе успеете да го направите домот пријатно место за опуштање:

Прочитај повеќе

Како да изберете идеално осветлување за Вашиот дом?

Осветлувањето претставува многу важен детал во секој дом. Постојат три основни типа на осветлување кои се применуваат заедно: општо, наменско и акцентирано. Доброто осветлување ги комбинира сите три вида.

Прочитај повеќе

Како да изберете работно биро и столица за Вашето дете?

Една од најголемите грижи на родителите при опремувањето на детската соба е кое биро да го изберат. Затоа ние Ви ги нудиме следниве совети:

Прочитај повеќе