Елемент за дневна соба Малага - ниска витрина

Елемент за дневна соба Малага - ниска витрина

Цена: 9.540 ден

Димензии: 90 х 35 х 129 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 90
Длабочина (cm): 35
Висина (cm): 129
Достапни дезени артисан

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.