Ново
Лежај Бали
Лежај Бали
Лежај Бали
Лежај Бали

Лежај Бали

Цена: 47.700 ден

Достапни димензии: 200x160 цм и 200х180 цм
Достапни дезени: сиво и кафено

Димензии

Опис на производот

Лежајот Бали е елегантен модел со висококвалитетен душек со џебно јадро и челична конструкција со латофлекс летвички

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.