Ново
Трпезариски стол Лара 2 метал

Трпезариски стол Лара 2 метал

Цена: 5.000 ден

Трпезариски стол Лара 2 метал

Опис на производот

Трпезариски стол Лара 2 метал

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.