Ново
Аголна гарнитура Криса

Аголна гарнитура Криса

Цена: 44.500 ден

Димензии: 272 x 220 цм

Опис на производот

  • Изработена од  ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 272 х 220 цм
  • Фиксна, без механизам за спиење

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.