Ново
Аголна гарнитура Берта
Аголна гарнитура Берта
Аголна гарнитура Берта

Аголна гарнитура Берта

Цена: 36.900 ден

Димензии: 275 х 175 цм

Опис на производот

Аголната гарнитура е направена од буково дрво и јоги душек и поседува механизам за спиење.

Димензии: 275 х 175 цм
Простор за спиење:  190 х 140 цм

Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.