Ново
Спална соба Соната
Спална соба Соната
Спална соба Соната

Спална соба Соната

Цена: 65.800 ден

Комплет спална соба достапна во два дезени, составена од ормар, лежај, наткасна и тоалетна комода со огледало.

Опис на производот

Достапни дезени: темен орев/антрацит и бело/антрацит

  • Ормар: 220 х 53 х 212 цм
  • Лежај: 207 х 95 х 165 цм
  • Наткасна: 50 х 40 х 56 цм
  • Тоалетна маса и огледало:  100 х 40 х 173 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.