Популарно
Трпезариска маса Пабло плус
Трпезариска маса Пабло плус
Трпезариска маса Пабло плус
Трпезариска маса Пабло плус

Трпезариска маса Пабло плус

Цена: 22.490 ден

Димензии: 160 х 90 + 40 + 40 цм

Опис на производот

Димензии: 160 х 90 + 40 + 40 цм
Ногарки: црни
Плоча: артисан,  бел мермер, црн мермер

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.