Аголна гарнитура Роси

Аголна гарнитура Роси

Цена: 54.700 ден

Димензии: 288 х 184 цм

Опис на производот

  • Изработена од  ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 288 х 184 цм
  • Фиксна, без механизам за спиење

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.