Аголна гарнитура Билбао

Аголна гарнитура Билбао

Цена: 37.100 ден

Димензии: 271 x 203 цм

Опис на производот

  • Изработена од  ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 271 х 203 цм
  • Со механизам за спиење

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.