Ново
Претсобје Порто
Претсобје Порто
Претсобје Порто

Претсобје Порто

Цена: 9.069 ден

Димензии: 86 х 35 х 189 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 86
Длабочина (cm): 35
Висина (cm): 189
Достапни дезени артисан/сиво и артисан/бело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.