Ново
Елемент за дневна соба Порто - ТВ комода
Елемент за дневна соба Порто - ТВ комода
Елемент за дневна соба Порто - ТВ комода

Елемент за дневна соба Порто - ТВ комода

Цена: 6.291 ден

Димензии: 155 х 40 х 51 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 155
Длабочина (cm): 40
Висина (cm): 51
Достапни дезени артисан/сиво и артисан/бело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.