Елемент за дневна соба Гранд - комода

Елемент за дневна соба Гранд - комода

Цена: 13.500 ден

Димензии: 160 х 45 х 85 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 160
Длабочина (cm): 45
Висина (cm): 85
Достапни дезени црно/кастело 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.