Елемент за дневна соба Гранд - ТВ комода

Елемент за дневна соба Гранд - ТВ комода

Цена: 8.900 ден

Димензии: 140 x 45 x 61 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 140
Длабочина (cm): 45
Висина (cm): 61
Достапни дезени црно/кастело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.