Ново
Комода Лана 4К2Ф
Комода Лана 4К2Ф
Комода Лана 4К2Ф

Комода Лана 4К2Ф

Цена: 14.000 ден

Димензии: 200 x 40 x 87 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 200
Длабочина (cm): 40
Висина (cm): 87
Достапни дезени бело/пори, бело/сонома и бело/кастело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.