Ново
ТВ Комода Марбело

ТВ Комода Марбело

Цена: 22.500 ден

Должина: 260 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 260 цм
Достапни дезени кастело/бело

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.