Ново
Лежај Опенбокс

Лежај Опенбокс

Цена: 31.500 ден

  • Тапациран лежај без душек
  • Поседува каса за складирање
  • Достапни димензии: 200 х160 цм и 200 х 180 цм
  • Достапни повеќе дезени по штоф карта
  • Можност за промена на моделот на узглавје

Димензии

Опис на производот

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.