Ново
Лежај Торо

Лежај Торо

Цена: 39.901 ден

  • Тапациран лежај со душек од жичано јадро и каса за складирање 
  • Достапни дезени: крем и сиво

Опис на производот

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.