Популарно
Аголна гарнитура Аланис

Аголна гарнитура Аланис

Цена: 33.300 ден

  • Димензии: 270 х 180 цм
  • Простор за спиење: 240 х 140 цм

Опис на производот

  • Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта
  • Димензии: 270 х 180 цм
  • Простор за спиење: 240 х 140 цм

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.