Ново
Аголна гарнитура Константин
Аголна гарнитура Константин
Аголна гарнитура Константин

Аголна гарнитура Константин

Цена: 41.499 ден

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Опис на производот

  • Гарнитурата е направена од буково дрво и висококвалитетна ХР пена и ПУ пена и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.