Ново
Елемент за претсобје Контемпо - комода мала
Елемент за претсобје Контемпо - комода мала
Елемент за претсобје Контемпо - комода мала

Елемент за претсобје Контемпо - комода мала

Цена: 5.560 ден

Димензии: 60 х 39 х 60 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 39
Висина (cm): 60
Достапни дезени артисан/бело и артисан/сиво

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.