Ново
Елемент за претсобје Контемпо - огледало
Елемент за претсобје Контемпо - огледало
Елемент за претсобје Контемпо - огледало

Елемент за претсобје Контемпо - огледало

Цена: 3.830 ден

Димензии: 80 х 5 х 103 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Длабочина (cm): 5
Висина (cm): 103
Достапни дезени артисан/бело и артисан/сиво

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.