Ново
Елемент за претсобје Контемпо - чевларник
Елемент за претсобје Контемпо - чевларник
Елемент за претсобје Контемпо - чевларник

Елемент за претсобје Контемпо - чевларник

Цена: 9.860 ден

Димензии: 80 х 39 х 99 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 80
Длабочина (cm): 39
Висина (cm): 99
Достапни дезени артисан/бело и артисан/сиво

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.