Ново
Елемент за претсобје Контемпо - закачалка
Елемент за претсобје Контемпо - закачалка
Елемент за претсобје Контемпо - закачалка

Елемент за претсобје Контемпо - закачалка

Цена: 3.640 ден

Димензии: 60 х 5 х 37 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 5
Висина (cm): 37
Достапни дезени артисан/бело и артисан/сиво

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.