Ново
Елемент за претсобје Контемпо - ормар
Елемент за претсобје Контемпо - ормар
Елемент за претсобје Контемпо - ормар

Елемент за претсобје Контемпо - ормар

Цена: 13.600 ден

Димензии: 60 х 39 х 209 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 60
Длабочина (cm): 39
Висина (cm): 209
Достапни дезени артисан/бело и артисан/сиво

 

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.