Ново
Клуб маса Сатурн ФИ 50
Клуб маса Сатурн ФИ 50
Клуб маса Сатурн ФИ 50
Клуб маса Сатурн ФИ 50

Клуб маса Сатурн ФИ 50

Цена: 3.721 ден

Димензии : ФИ50
Материјал: челични ногарки и плоча од иверица

Опис на производот

Димензии : ФИ50
Материјал: челични ногарки и плоча од иверица
Дезени на плоча: артисан храст. бел мермер, црн мермер

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.