Ново
Елемент за дневна соба Контемпо - стаклена витрина ниска
Елемент за дневна соба Контемпо - стаклена витрина ниска
Елемент за дневна соба Контемпо - стаклена витрина ниска

Елемент за дневна соба Контемпо - стаклена витрина ниска

Цена: 15.080 ден

Димензии: 95 х 39 х 132 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 95
Длабочина (cm): 39
Висина (cm): 132
Достапни дезени артисан/бело и бело/премиум храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.