Аголна гарнитура Марија
Аголна гарнитура Марија
Аголна гарнитура Марија

Аголна гарнитура Марија

Цена: 39.150 ден

  • Димензии: 300 x 200 х 75 цм
  • Простор за спиење: 260 х 140 цм

Опис на производот

Гарнитурата е направена од буково дрво и жичано јадро и поседува механизам за спиење.

  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта
  • Димензии: 300 x 200 х 75 цм
  • Простор за спиење: 260 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.