Аголна гарнитура Уна
Аголна гарнитура Уна
Аголна гарнитура Уна

Аголна гарнитура Уна

Цена: 25.500 ден

  • Димензии: 243 х 170 цм
  • Простор за спиење: 210 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво и сунѓер
  • Димензии: 243 х 170 цм
  • Простор за спиење: 210 х 140 цм
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.