Киндер кревет 120
Киндер кревет 120
Киндер кревет 120
Киндер кревет 120
Киндер кревет 120

Киндер кревет 120

Цена: 9.930 ден

Димензии: 120 x 91 x 206 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 120
Должина (cm): 206
Висина (cm): 91
Достапни дезени нордик храст

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.