Ново
Аголна гарнитура Диего

Аголна гарнитура Диего

Цена: 42.800 ден

  • Димензии: 270 х 200 цм
  • Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво, ХР пена и ПУ пена
  • Димензии: 270 х 200 цм
  • Со механизам за спиење: 220 х 140 цм

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.