Ограда за кревет

Ограда за кревет

Цена: 2.460 ден

Димензии: 160 x 30 цм

Опис на производот

Ширина (cm): 160
Висина (cm): 30

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.