Аголна гарнитура Ана
Аголна гарнитура Ана
Аголна гарнитура Ана

Аголна гарнитура Ана

Цена: 36.900 ден

 
  • Димензии: 270 х 140 цм
  • Простор за спиење: 220 х 130 цм

Опис на производот

  • Изработена од буково дрво и жичано јадро
  • Димензии: 270 х 140 цм
  • Простор за спиење: 220 х 130 цм
  • Достапни дезени: повеќе дезени по штоф карта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.