Клуб маса М

Клуб маса М

Цена: 9.500 ден

Димензии: 120 х 60 х 45 цм
*Можност за изработка во димензии по порачка

Опис на производот

*Можност за изработка во димензии по порачка

Ширина (cm): 120
Длабочина (cm): 60
Висина (cm): 45
Достапни дезени достапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.