Трпезариска маса М

Трпезариска маса М

Цена: 21.000 ден

Димензии: 120, 140, 160 х 90 цм
Механизам за пуштање: + 40 цм

Опис на производот

Димензии: 120, 140, 160 х 90 цм
Механизам за пуштање: + 40 цм
Достапно во повеќе дезени во мат или висок сјај варијанта

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.