Трпезариска маса М80х80 + 30

Трпезариска маса М80х80 + 30

Цена: 13.500 ден

Димензии: 80x80 +30 цм

Опис на производот

Трпезариска маса 80х80 + 30

Пополнете ја формата за нарачка, оставете ги Вашите податоци и податоци за производот (име на производ, димензии, боја, количина). Нашиот тим ќе ве контактира за сите дополнителни информации.